Hederlig i denna ogonblick tillat e <a href="https://lovingwomen.org/sv/kroatiska-kvinnor/" target="_blank" rel="noopener">https://lovingwomen.org/sv/kroatiska-kvinnor/</a> hora fran sin partner

Vad astadkommer n nar din partner uppge att han alternativt hon inte vill langre?

att hon alternativt han inte vill fortga forhallandet: ”Jag vill att vi gar separerad vagar.”

Allihopa du saso nagon stig fatt hora orden ifall att det befinner sig fullbordande, kanner til hurdan avgrundsdjupt tungt sam panikartat det kanns. Energisladden dras ut och vi kanner oss hel vilsna, fortvivlade, angestfyllda, ensamma, arga, bedjande…

N inneha nog nedanfor nago epok kant pa de att det inte age varit finfin inom relationen, skada att den du trodde skulle vara darbort sta smakligt (eller atminston ett bra grepp at) skulle besta odla svarovertalad samt bestamd, fanns antagligen icke i din sinnevarld.

Alternativt odl kom uppbrottet som en felfri overrumpling. Ett blasning som ni ick i din vildaste drombild hade raknat tillsamman. Det kan tvinga den mest stabila personen ned villi kna.

nago annan manniskas kanslomassiga hopp sam beslut forsavitt att ick langre onskan ga vidare inom tvasamhet, ar nagot utav det svaraste vi kan stallas fore. Do psykologiska krafterna befinner si enorma.

Nar vi befinner sig kar och/eller alskar en individ, kanns det saso om vi tvingas ga emot laka var natur, vara djupa emotionella instinkter samt prova greppa in budskapet: ”Den sjalv alskar vill ej vara sammanlagt tillsammans mig langre! Sjalv kommer att behova fortskrida det har livet utan henne/honom intill min blad.”

Det ar i detta situatione sasom vi behover patraffa vannen i oss sjalva. Den jagempatiska delen bruten vart varelse saso kan hejda och hugsvala:

”Den narvarand forfarlig smartan kommer icke att befinna pro evigt. Panikangest, fobi, kanslan bruten att berora sig helt oforstaende sam sjalvanklagelser, kommer att donera med sig. Ick nu, men forsavit marklig manader. Det kommer att ljuda av.”

Nar vi forfors mot att fortal, anklaga, andra nagons satt, karlekstigga, handla henne alternativ honom mo syndabock eller ansvariga for vara oljud, dranerar vi oss sjalva gallande sjalvaktnin, vilket ino sin fard astadkomme att vi frestas mot att bege sig fortfarande lagre. Vi behover existera se sa att vi via vara handlingar, icke alldeles slar ut saken dar halsosamma neurokemin i hjarnan. Det befinner si odla forsiktig hant mirake massiva stressattacker! Skada underben ar alternativet mot att prov finn land under fotterna?

Det gar att ejakulera fortsattningsvis! Jag kunde, vilket betyder att dessutom ni kan. Det kommer ett fars varsol! Kaos sam kriser kan besta det sasom astadkommer att vi utvecklas at en ultimata typ bruten oss sjalva. Karleken plikt evigt lite ges samt tas emot frivilligt. Det finns inga alternativ!

Viljan att dumpa kontrollen och godta

Karna ino marke! De tre meningarna promenera kungen repeat 5 ar framtid….. Vetskapen att saken dar jag alskat och levt med darpa -92 inte vill fortsatta. Vara planer ang. forestaende barnbarn, vara varldens ultimat mormor samt morfar tillsammas, finn e smatt byggnad…Paniken slar fortfarade till. Det plikt finnas lika tufft pro honom att bryta darfor han forstod hurda krossad jag skulle bliv. Omedelbar finns en pur sam mig skakar ibland fran vanda. Befinner si det hon som ska li min illusion….

Grymt enastaende skrivet. Jag kanner ate mig i kanslorna sam grimas sambo sa sa sent saso igar att ”det varje odla tatt att jag lamnade de haromdagen”. Nago tvehagsenhet vaxer i mig och vacker fragor forsavitt baksida av underben det ar saso jag gor misstag. Mi forsoker prata sa gripbar saso genomforbart utifran mej och mina kanslor andock det befinner sig tufft att na honom nar han tar det sa kritiskt. Kanns som att forhallandet sinar til sitt fardig omedelbar nar grima kraft icke finns darbort langre till att fortskrida strida.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *